meeliiA meeliiA .

meeliiA

كنجد در بارداري

 

دانه كنجد با نام علمي Sesamum indum به رنگ سفيد، سياه، زرد و قرمز موجود است. هيچ مدرك علمي مبني بر اين باورها يا اين عقيده وجود ندارد كه خوردن دانه كنجد در دوران بارداري ممكن است به كودك يا مادر آسيب برساند. مصرف دانه كنجد در دوران بارداري مزاياي زيادي دارد.

آيا خانم هاي باردار مي توانند كنجد بخورند؟
برخي معتقدند كه خوردن دانه كنجد در بارداري مي تواند باعث سقط جنين شود اما اين درست نيست!

به گزارش Baby Center، بسياري از شايعات مربوط به دانه كنجد و بارداري ريشه در سنت هندي دارد. هندي ها از كنجد در بسياري از غذاهاي خود استفاده مي كند، اما اين غذاها غذاهاي “گرم” محسوب مي شوند. به گفته دكتر Seeta Arjun، نويسنده ” Passport to a Healthy Pregnancy” در وب سايت Wonder Woman، اعتقاد بر اين است كه گرم بودن دانه ي كنجد مي تواند باعث سقط جنين يا آسيب به جنين شود اما هيچ پايه و اساس علمي براي تأييد اين نكته وجود ندارد.

بهتر است قبل از قرار دادن كنجد در رژيم غذايي روزانه خود، ابتدا با پزشك مشورت كنيد.


فوايد كنجد براي سلامتي
دانه كنجد در بسياري از مناطق جهان يك غذاي فوق العاده محسوب مي شود. كنجد مي تواند بسياري از مواد مغذي مورد نياز مادر باردار و نوزاد را فراهم كند. برخي از فوايد خوردن دانه كنجد در دوران بارداري عبارتنداز:

دانه هاي كنجد يك ماده ي غذايي سرشار از مواد مغذي ازجمله آهن، كلسيم و ويتامين ها است. اين دانه ها براي رشد جنين لازم و ضروري هستند.
دانه كنجد يك منبع عالي پروتئين و اسيدهاي آمينه است كه براي رشد مناسب جنين مورد نياز است.

ادامه مطلب...


برچسب: ،
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۲۱ آبان ۱۳۹۹ساعت: ۱۱:۴۶:۲۲ توسط:مليكا موضوع:

ارسال نظر
نام :
ایمیل :
سایت :
آواتار :
پیام :
خصوصی :
کد امنیتی :